دعوة للمتميزين في الترجمة بأي لغة وللباحثين الشرعيين للترشح أو ترشيح أحد الأصدقاء لأحد الفرص الوظيفية المتاحة : انقر هنـــــــــــــــــــــــــا

Haxhi i nderuar! Të qoftë haxhi i pranuar dhe mundi i shpërblyer .. por, çka pas Haxhit?

Autor : Sektori Shkencor pranë ’Dar Ibn Huzejme’

Përktheu: Driton Lekaj

Burime:

Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve

Përshkrimi

Artikull i cili përmban këshilla dhe udhëzime për haxhiun pasi që ta ketë kryer obligimin e haxhit.. në të sqarohet se çfarë duhet të veproj haxhiu pas haxhit dhe rëndësinë e vazhdimit me vepra të mira.

2
Mbresat