دعوة للمتميزين في الترجمة بأي لغة وللباحثين الشرعيين للترشح أو ترشيح أحد الأصدقاء لأحد الفرص الوظيفية المتاحة : انقر هنـــــــــــــــــــــــــا

Muslimanë! Ruhuni nga sekti Ahmedij

Autor : Justinian Topulli

Redaktoi: Redaksia e uebfaqes Albislam

Burime:

Uebfaqja ’Albislam’ - www.albislam.com

Përshkrimi

Myslimanët shqiptarë kohët e fundit janë ndeshur me disa predikues që hiqen si mysliman dhe që i përkasin një sekti që ata e quajnë Ahmedij. Autori përmend një historik të shkurtër të themelimit, parimet kryesore dhe shenjat përmes të cilave mund t’i dallojmë duke sqaruar për fund se dijetarët muslimanë janë të pajtimit se Ahmeditë (Kadijanitë) nuk janë muslimanë, e si edhe çdo kund tjetër qëllimi i tyre është të sjellin përçarjen dhe shkatërrimin e Islamit në trojet tona.

-
2
Mbresat