دعوة للمتميزين في الترجمة بأي لغة وللباحثين الشرعيين للترشح أو ترشيح أحد الأصدقاء لأحد الفرص الوظيفية المتاحة : انقر هنـــــــــــــــــــــــــا

Namazi me rastin e zënies së Diellit apo Hënës

Autor : Talha Kurtishi

Redaktoi: Redaksia e uebfaqes Albislam

Burime:

Uebfaqja ’Albislam’ - www.albislam.com

Përshkrimi

Ky artikull flet për shenjat e Allahut në gjithësi e në veçanti për zënien e diellit dhe hënës. Më pas, hoxha i nderuar sqaron dispozitën e namazit me këtë rast, mënyrën e faljes së tij dhe ligjëratën pas tij.

-
2
Mbresat