Fitër Bajrami

Ligjëruesi : Ahmed Kalaja

Burimet:

Uebfaqja ’Burimijetës’ - www.burimijetes.com

Përshkrimi

Ç’është Fitër Bajrami dhe pse është emërtuar me këtë emër?
Sa zgjatë festa e Bajramit dhe si duhet ta manifestojmë atë?
Si falet namazi i Bajramit dhe cilat janë rregullat kryesore të tij?
Për këto dhe pyetje të tjera do të gjeni përgjigjen në këtë emision tërheqës me hoxhën e nderuar Ahmed Kalaja.

Send a comment to Webmaster

-
1
feedback