Kurani i madhërishëm

Translation: Hasan I. Nahi

Burimet:

Instituti Shqiptar i Qytetërimit dhe Mendimit Islam - www.aiitc.org

Përshkrimi

Ky botim i Kuranit të madhërishëm në shqip përmban përkthimin e domethënieve të Kuranit nga Prof. Hasan I. Nahi (Allahu e mëshiroftë). Prof. Hasan Nahi ishte një ndër hoxhallarët më të shquar të kohës së tij dhe ndër të vetmit që shkollimin superior e kishin kryer jashtë vendit. Sipas disa kritikëve përkthimi i tij konsiderohet si një ndër përkthimet më autentike të Kuranit në shqip.

Send a comment to Webmaster

-
2
feedback