دعوة للمتميزين في الترجمة بأي لغة وللباحثين الشرعيين للترشح أو ترشيح أحد الأصدقاء لأحد الفرص الوظيفية المتاحة : انقر هنـــــــــــــــــــــــــا

Silluni butë o Pasues të Sunetit me Pasuesit e Sunetit

Autor : Abdul Muhsin b. Hamed El Abbad El Bedr

Përktheu: Bilal Shkrepi

Burime:

Uebfaqja e organizatës kulturore "Tradita" - www.tradita.org

Përshkrimi

Në këtë libër Shejhu i mirënjohur, AbdulMuhsin El Abbad, flet rreth obligimit për trajtimin me butësi dhe mirësi të pasuesve të Sunetit dhe mosashpërsisë ndaj tyre në sjellje, dave dhe gjithashtu gjatë urdhërimit në të mirë dhe ndalimit nga e keqja në mesin e tyre.

-
1
Mbresat