دعوة للمتميزين في الترجمة بأي لغة وللباحثين الشرعيين للترشح أو ترشيح أحد الأصدقاء لأحد الفرص الوظيفية المتاحة : انقر هنـــــــــــــــــــــــــا

Mus-hafi i lexuar me texhvid nga recituesi Meshari b. Rashid El Afasi (Hatmeja e Kalifornisë)

Lexues : Ahmed b. Hidr Et Tarabulsi

Burime:

Produksioni Medial ’Hanin’

Përshkrimi

Mushafi është lexuar sipas versionit El Kasr nga transmetimi i Tajbes. Kjo hatme është incizuar në Kaliforni të SHBA – së nga Shejh Meshari b. Rashid El Afasi, i cili e ka lexuar atë në namazin e teravive dhe Kijamit, dhe karakterizohet me cilësi të lartë të teknologjisë audio mp3 128 Kbps.

-
114
Mbresat