Pse i ka kapluar e keqja myslimanët

Ligjërues : Ahmed Kalaja

Përshkrimi

Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet rreth shkakut të mbetjes mbrapa të myslimanëve dhe sqaron se shkaku kryesor janë vetë veprat e tyre.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes