• video-shot

    Ligjërues : Enes Goga Redaktoi : Driton Lekaj

    Agjërimi është shtylla e katërt e Islamit. Dhe si çdo adhurim tjetër në Islam edhe agjërimi i ka urtësitë dhe rregullat e veta. Përmes kësaj ligjërate e cila është fillimi i një serie ligjëratash rreth rregullave të agjërimit ju mund të njiheni me këto rregulla dhe t’i kuptoni ato sa më mirë. Ligjërata mbahet nga hoxha i nderuar Enes Goga.

Mbresat