Disa veçori të Xhenetit

Disa veçori të Xhenetit

Ligjërues : Enis Rama

Përshkrimi

Hoxha i nderuar, në këtë ligjëratë, flet për disa veçori të Xhenetit dhe për disa begati që i ka përgatitur Allahu për besimtarët.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes