I Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) i lironte robërit [ I ]

Përshkrimi

Liria është e drejta themelore e njeriut. Një ngjarje interesante shënoi fillimin e zmbrapsjes së skllavërisë që në çastet e para të lindjes së Muhamedit (sal-lAllahu alejhi ve sel-lem) Si u zhvillua kjo ngjarje dhe si e pohoi Islami këtë drejtë themelore të njeriut do ta ndiqni përmes pjesës së parë të kësaj ligjërate.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes