Përshkrimi

Hoxha i nderuar flet për dhuntinë e shikimit të Allahut në Xhenet. Klipi është shumë tërheqës dhe është marrë nga ligjëratat e tij "Me Kuranin" të emetuara në televizionin shtetëror saudit.

Mbresat