Занемарени верски забрани

Автор : Шејх Мухаммед Салих ел-Мунеџџид

Превод:

Рецензија:

Краток опис

Оваа книга содржи објаснувања за голем број на верски забрани потврдени со докази од Куранот и традицијата на Божјиот пратеник, алејхи селам, а кои за жал се повеќе од присутни во секојдневието на многу луѓе и истите се занемарени и маргинализирани.

Download
Твоето мислење ни е важно