Islami therret ne ambicie te larte

Ligjërues : Sadat Rrustemi

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Muaji i Ramazanit ishte muajit i angazhimit dhe zellit por, që të arrihen begatitë dhe mirësitë e Allahut myslimani duhet të kujdeset për ambicie të larta gjatë gjithë kohës. Nxitja për ambicie të larta është edhe tema e ligjëratës së hoxhës së nderuar Sadat Rrustemi.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes