• Shqip

  Autor, Redaktor, Numri i materialeve : 3670

  Muhamed Salih El Munexhid: është administrator i përgjithshëm i grupit të uebfaqeve islame - www.islam.ws - që përmban gjithsejt tetë uebfaqe. Ai ka themeluar uebfaqen "Islami: Pyetje dhe Përgjigje" - www.islamqa.com - qysh në vitin 1996 dhe puna në të vazhdon ende.

 • Shqip

  Redaktor, Autor, Përkthyes, Numri i materialeve : 1721

 • Shqip

  Autor, Redaktor, Numri i materialeve : 1675

  Mufti i Mbretërisë së Arabisë Saudite dhe Kryetar i Këshillit të Dijetarëve të Mëdhenj si dhe Kryetar i Zyrave për Hulumtime Shkencore, Fetva, Dave dhe Udhëzim. Ka vdekur - Allahu e mëshiroftë - para agimit të ditës së enjte më: 27.01.1420 h. Ueb sajti i Shejhut - Allahu e mëshiroftë -: http://www.binbaz.org.sa

 • Shqip

  Redaktor, Përkthyes, Autor, Numri i materialeve : 1300

  Ka përfunduar fakultetin e Sheriatit në Universitetin Islamik Imam Muhamed b. Suud, në Rijad.

 • Shqip

  Redaktor, Përkthyes, Autor, Numri i materialeve : 1264

 • Shqip

  Redaktor, Autor, Përkthyes, Numri i materialeve : 1195

  Përkthyes në gjuhën ujgure pranë Zyrës për Thirrje Islame dhe Vetëdijësim të Komuniteteve në Rijad. Ai është administrator i uebsajtit dhe ka përfunduar studimet në fakultetin e Daves pranë Universitetit Islamik Muhamed b. Suud.

 • Shqip

  Redaktor, Përkthyes, Numri i materialeve : 1106

 • Shqip

  Përkthyes, Autor, Redaktor, Lexues, Numri i materialeve : 1115

 • Shqip

  Përkthyes, Autor, Redaktor, Burimi, Numri i materialeve : 1043

 • Shqip

  Redaktor, Përkthyes, Autor, Numri i materialeve : 952

 • Shqip

  Përkthyes, Redaktor, Autor, Numri i materialeve : 931

 • Shqip

  Përkthyes, Autor, Redaktor, Numri i materialeve : 882

 • Shqip

  Redaktor, Përkthyes, Autor, Numri i materialeve : 722

 • Shqip

  Autor, Redaktor, ناشر, Numri i materialeve : 716

 • Shqip

  Redaktor, Autor, Numri i materialeve : 711

 • Shqip

  Redaktor, Autor, Përkthyes, Numri i materialeve : 670

 • Shqip

  Autor, Redaktor, Përkthyes, Numri i materialeve : 590

 • Shqip

  Redaktor, Përkthyes, Autor, Numri i materialeve : 546

 • Shqip

  Autor, Redaktor, Numri i materialeve : 539

  Një nga dijetarët e mirënjohur në Arabinë Saudite dhe më gjerë, njeherazi edhe anëtar i Këshillit të Dijetarëve të Mëdhenj në Mbretërinë e Arabisë Saudite.

 • Shqip

  Përkthyes, Redaktor, Autor, Numri i materialeve : 481

Faqja : 22 - Nga : 1
Mbresat