Aplikacioni Hatme ju mban afër Kuranit Fisnik

تطبيق ختمة - ورد القرآن للأندرويد

Aplikacioni gjendet në dyqanet e mëposhtme

Përshkrimi

Aplikacioni Hatme ju mban pranë Kuranit Fisnik, jua kujton leximin e virdit tuaj (pjesës së caktuar për lexim) pas namazeve dhe në kohët tjera që ju i caktoni. Përmban tefsirë dhe recitime të ndryshme, duke përfshirë dhe shumë karakteristika tjera.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Hollësitë