Çfarë pas Ramazanit?

Përshkrimi

Përkujtim vëllazëror dhe thirrje e sinqertë për çdo musliman që të mendojë rreth vlerës së muajit të Ramazanit, që po e lëmë pas, dhe rëndësinë e vazhdimit të veprave të mira edhe pas tij.

Download
Mbresat