Ku jane falenderuesit?

Ligjërues : Bekr Halimi

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Njeriu i mençur sheh rreth vetes begati të shumta, të panumërta dhe të njëpasnjëshme. Prandaj të qenit mirënjohës është esenciale për çdo mysliman. Për këtë njohja e vlerës, realitetit si dhe llojeve të falënderimit si dhe dhuntitë kryesore për njeriun është edhe tema e kësaj ligjërate nga hoxha i nderuar Bekir Halimi.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Kategoritë: