Si ta kryejmë Haxhin?

Ligjërues : Ferid Selimi

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Si ta kryejmë Haxhin?
Cilat janë dispozitat kryesore të Haxhit?
Kë duhet ta kemi shembull gjatë kryerjes së Haxhit?
Për këto dhe pyetje të tjera do të gjeni përgjigje në këtë hytbe të mbajtur nga hoxha i nderuar Ferid Selimi i cili sqaron gjithashtu kuptimet e larta të cilat i përmbajnë ritet e shtyllës së pestë të Islamit – Haxhit.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes