Keqkuptime qe duhen permiresuar

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Muslimani gjatë jetës së tij mëton të përmirësojë veten vazhdimisht dhe për këtë edhe shumë keqkuptime të cilat mund t’i përvidhen duhet të kujdeset për t’i përmirësuar. Për disa nga këto keqkuptime flet edhe ligjërata e mbajtur nga hoxha i nderuar Ekrem Avdiu.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes