E si te mos ta duam Pejgamberin (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)?

Ligjërues : Bledar Haxhiu

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Karikaturat famëkeqe pikëlluan zemrën e çdo myslimani dhe njollosën çdo parim të lirisë së shprehjes por, tërë kjo vetëm se e shtoi dashurinë e myslimanëve ndaj Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të). E si mos ta duam atë që Allahu e lartësoi me virtytet dhe cilësitë më të mira. E kjo është edhe esenca e ligjëratës së hoxhës së nderuar Bledar Haxhiu.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes