Kurani i madhërishëm

Përktheu: Hasan I. Nahi

Përshkrimi

Ky është përkthimi i domethënieve të Kuranit të madhërishëm nga hoxha i nderuar Hasan I. Nahi (Allahu e mëshiroftë), i redaktuar nga Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam në vitin 2006.

Download
Mbresat