Drejtuar atyre që i kanë kapluar borxhet dhe brengat!

Përshkrimi

Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Muhtar Esh Shenkiti, e teksti i saj është: “Dijetar i nderuar njëri nga të pranishmit pyet. Si të veproj njeriu që i është ngushtuar toka, është braktisur nga shokët dhe është zhytur në borxhe. Në këtë gjendje nuk gjen ngushëllim përveç të qajturit?. Allahu ju shpërbleftë.”

Kategoritë:

Mbresat