Muaji Muharrem

Përshkrimi

Ky infografik bën fjalë për (Muharremin, muajin e Allahut). Ky përmban kuptimin e emrit dhe normat e muajve të shenjtëruar; cila është vlera e tij (Muharremit) dhe pse ai është i pari prej muajve?
Gjithashtu flet për ditën e Ashurasë, përse u quajt me këtë emër dhe cilat janë normat e vlerat e agjërimit të kësaj dite.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Kategoritë: