Profeti Muhamed shembull për njerëzimin

Profeti Muhamed shembull për njerëzimin

Ligjërues : Ahmed Kalaja

Përshkrimi

Në këtë ligjëratë, hoxha i nderuar flet për cilësitë e shkëlqyeshme dhe moralin e lartë të të Dërguarit Muhamed alejhis-selam.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes