Përshkrimi

Të njihesh me gjendjen e paraardhësve tanë kur ia kanë dhënë lamtumirën Ramazanit të bën të kuptosh më mirë rëndësinë e muajit të cilit ia ke dhënë lamtumirën dhe rëndësinë e vazhdimit në vepra të mira. E kjo është edhe porosia e këtij artikulli.

Mbresat