Udhëzime për shfrytëzimin e pushimeve

Ligjërues : Bekr Halimi

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Pushimet në përgjithësi janë pjesa më e lirë e jetës së njeriut. Prandaj këshilla dhe idetë për shfrytëzimin e kësaj pjese të jetës së tij është shumë me rëndësi. Kjo ligjëratë mundohet të jetë çelës i hapjes së shtigjeve të ideve për mbushjen e kësaj kohe me diçka që e kënaq Allahun e lartësuar.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes