Çka pas Ramazanit?!

Ligjërues : Ekrem Avdiu

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Muaji i Ramazanit është muaj i begative dhe mirësive të shumta. Myslimani është i thirrur që edhe pas tij të vazhdojë me sinqeritet, me devotshmëri dhe të jep shembull se ai është individi që Ramazani ka lënë gjurmë të pashlyeshme. E kjo është edhe porosia e kësaj ligjërate nga hoxha i nderuar Ekrem Avdiu.

Shkruani përgjegjësit të faqes