• Ekrem Avdiu "Numri i materialeve : 29"

    Përshkrimi :Ekrem Avdiu: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik të Medinës – Dega e Hadithit. Është një ndër hoxhallarët me autoritativ në trojet shqiptare e sidomos në Kosovë ku jeton dhe punon. Shquhet për largpamësinë dhe modestinë e tij. Jetën e tij ia kushtoi ngritjes së Islamit dhe kontribuon ende pareshtur në sfera të ndryshme. Është imam në një xhami të Mitrovicës – Kosovë.

Mbresat