Disa rregulla për festën e Kurban Bajramit

Përktheu: Irfan Tota

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Ky artikull përmbledh disa rregulla që lidhen me festën e Kurban Bajramit, dukjen e muslimanit në këtë festë dhe rregulla që kanë të bëjnë me kurbanin dhe therjen e tij.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes