Dituria e fshehtë e Islamit

Përshkrimi

Film dokumentar që flet rreth përparimit të myslimanëve në aspektin shkencor në të kaluarën si dhe përfitimin e Evropës nga dija e tyre.

Shkruani përgjegjësit të faqes

Kategoritë: