Veshja e gruas muslimane dhe sfidat bashkëkohore

Ligjërues : Halid Jasin

Përktheu: Driton Lekaj

Përshkrimi

Pjesë nga ligjërata e hoxhës së nderuar, Halid Jasin, ku vë në pah se shamia është e drejtë e gruas muslimane me të cilën duhet të krenohet dhe të mos ndjejë aspak inferioritet si dhe këshilla të tjera rreth kësaj çështjeje.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes