معلومات المواد باللغة العربية

Numri i materialeve: 1

  • Shqip

    MP4

    Ligjërues : Halid Jasin Përktheu : Driton Lekaj

    Pjesë nga ligjërata e hoxhës së nderuar, Halid Jasin, ku vë në pah se shamia është e drejtë e gruas muslimane me të cilën duhet të krenohet dhe të mos ndjejë aspak inferioritet si dhe këshilla të tjera rreth kësaj çështjeje.