Kategoritë

  • video-shot

    MP4

    Programi “E vërteta” i udhëhequr nga Shejh Rashid Ez Zehrani ka për qëllim t’i ofroj shikuesve arab realitetin e muslimanëve anekënd botës. Ai vizitoi edhe trojet shqiptare për tu njohur me realitetin dhe të arriturat e muslimanëve atje. Padyshim se Peace Tv – në shqip është ndër projektet më të rëndësishme dhe të arriturat e saj në rrafshin edukativ, arsimor dhe kulturor janë të pakontestueshme. Tashmë kur po e plotëson vitin e parë të saj është mirë të rikujtojmë fillet e saj të incizuara nga emisioni “E vërteta”.

Mbresat