Kuptimi i adhurimit

Ligjërues : Enis Rama

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Adhurimi ndaj Allahut të lartësuar është esenca e ekzistimit tonë në këtë botë, prandaj si ta kuptojmë adhurimin tonë ndaj Allahut dhe të largojmë keqkuptimet që lidhen me të te shumë njerëz. E kjo është tema e ligjëratës së hoxhës së nderuar Enis Rama.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Kategoritë: