Kur Allahu e do një rob

Kur Allahu e do një rob

Ligjërues : Enis Rama

Përshkrimi

Hoxha i nderuar në këtë ligjëratë e shpjegon hadithin "Kur Allahu e do një rob e thërret Xhibrilin dhe i thotë: Unë e dua filanin, duaje dhe ti, dhe Xhibrili e do. Pastaj thërret banorët e qiellit dhe u thotë: Allahu e do filanin, andaj duajeni dhe ju. E duan dhe banorët e qiellit dhe pastaj bëhet i pranueshëm në tokë."

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Burime:

Kategoritë: