Kategoritë

معلومات المواد باللغة العربية

Revistat dhe konferencat shkencore

Numri i materialeve: 8

 • Shqip

  MP4

  Pyetje pergjigje pas debatit historik ne Unionin e Oksfordit me Zakir Naik.

 • Shqip

  MP4

  Debat ne Oksford - Zakir Naik

 • Shqip

  MP4

  Redaktoi : Driton Lekaj

  Video klip prekës i një garuesi në garën e kanalit satelitor El Fexhr – Gara për hafizin më të mirë. Ky talent i rrallë la gojë hapur jurinë dhe të pranishmit duke dëshmuar para të gjithëve se vështirësia në të shprehur dhe komunikuar nuk është pengesë për ta mësuar fjalën e Allahut. Asnjë nga të pranishmit, e as regjisori dhe kameramanët. nuk mund të ndalnin lotët e tyre.

 • Shqip

  PDF

  Përmbledhje tregimesh: Është libër i cili ka përmbledhur një sërë tregimesh islame për fëmijë, të cilat janë të shkruara me një metodologji të përshtatshme për fëmijët. Tregimet janë edukative dhe janë marrë nga Libri i Allahut - Kurani, Tradita profetike – Suneti dhe historia islame.

 • Shqip

  MP4

  Ligjërues : Muhamed Husejn Jakub Redaktoi : Driton Lekaj

  Myslimani e pret muajin e Ramazanit me mall dhe me padurim. Gjatë gjithë kohës ia zënë mendjen begatitë e mëdha në të. E si ti kuptojmë sa më mirë këto begati dhe adhurime dhe si t’i përjetojmë më mirë na flet hoxha edukator Muhamed Husejn Jakub në kursin e tij përgatitor për Ramazanin.

 • Shqip

  MP3

  Redaktoi : Driton Lekaj

  Shumë dijetarë kur flasin për Zekatin e preferojnë muajin e Ramazanit si kohë shumë të vlefshme për pikënisjen dhe nxjerrjen e tij. Mu për këtë kemi shkoqitur nga kursi Islam për tregtarë pjesën ku flitet për vlerën dhe dispozitat e Zekatit me shpresën se do të ndihmojë në njohjen e zbatimin e shtyllës së tretë të Islamit – Zekatit. Dhe pasi që nga urtësitë e agjërimit është solidariteti me të varfërit dhe të mjerët, atëherë kjo do të na ndihmojë të solidarizohemi me ta edhe nëpërmjet ndarjes së një pjese të pasurive tona për ta.

 • Shqip

  PDF

  Redaktoi : Jusuf Kastrati

  Shembulli është revistë periodike edukative e kulturore e pasuruar me tema të llojllojshme, e cila në radhë të parë, e synon paraqitjen në mënyrë të duhur të mirësive të Islamit, që t’i njoftojë lexuesit me veçoritë e mrekullueshme të kësaj feje madhështore.

 • Shqip

  Ligjërues : Zakir b. AbdulKerim Najk Redaktoi : Driton Lekaj

  Debat ne Oksford - Zakir Naik