Kategoritë

معلومات المواد باللغة العربية

Morali i keq

Numri i materialeve: 1

  • Shqip

    MP3

    Ligjërues : Sadat Rrustemi Redaktoi : Driton Lekaj

    Shpeshherë flitet për veset e shëmtuara sikurse xhelozia, tradhtia, urrejtja apo gënjeshtra etj. dhe krejt kjo bëhet me qëllim që të evitohen dëmet e tyre të mëdha dhe që njerëzit të jetojnë në harmoni, e ky është edhe synimi i kësaj ligjërate.