Kategoritë

معلومات المواد باللغة العربية

Nevoja e njerëzimit për Islamin

Numri i materialeve: 3

 • Shqip

  MP4

  Në këtë video hoxha i nderuar tregon për nevojën e njerëzimit për fenë dhe se shpëtimi e lumturia e tyre është në praktikimin e islamit.

 • Shqip

  PDF

  VETËM MAJA E AJSBERGUT

 • Shqip

  MP4

  Ligjërues : Zakir b. AbdulKerim Najk Redaktoi : Driton Lekaj

  Kjo është ligjërata e fundit në konferencën ndërkombëtare islamike me temën: A është Islami zgjedhja e saktë për njerëzimin? Dr. Zakir Naik së pari flet rreth vërtetësisë së Kuranit dhe gjithashtu demaskon metodat e kritikëve rreth tij. Pastaj flet për shumë botëkuptime të gabuara rreth Islamit dhe myslimanëve dhe ilustron fjalët e tij me shembuj praktikë si dhe në anën e kundërt flet për pikëpamjet e Islamit rreth shumë problemeve botërore dhe zgjidhjen e tyre nga këndvështrimi islam.