Kategoritë

معلومات المواد باللغة العربية

Urtësia e krijimit të njerëzve dhe xhinëve

Numri i materialeve: 3

 • Shqip

  MP4

  Ligjërues : Enis Rama Redaktoi : Driton Lekaj

  Një pyetje është e përbashkët mes tërë njerëzve pa dallim shtrese, niveli inteligjence apo pozite të tij dhe kjo i mundon të gjithë por, manifestohet në mënyra të ndryshme: - Pse jemi krijuar? Në këtë dhe pyetje të ngjashme me të do ta gjeni përgjigjen në ligjëratën e hoxhës së nderuar Enis Rama.

 • Shqip

  PDF

  PËRGJIGJE NDAJ PYETJEVE KRITIKE TË NJERËZIMIT

 • Shqip

  PDF

  Autor : Bilal Filips

  Një pyetje ngacmon gjithnjë mendjen e çdo njeriu, pa marrë parasysh a e shprehin atë apo jo. Kjo pyetje është: ’Për çfarë qëllimi jemi krijuar?’ Përgjigjen e kësaj pyetjeje dhe të shumë pyetjeve tjera të ngjashme do ta gjeni në këtë libër.