Disa vese të shëmtuara te njerëzit

Ligjërues : Sadat Rrustemi

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Shpeshherë flitet për veset e shëmtuara sikurse xhelozia, tradhtia, urrejtja apo gënjeshtra etj. dhe krejt kjo bëhet me qëllim që të evitohen dëmet e tyre të mëdha dhe që njerëzit të jetojnë në harmoni, e ky është edhe synimi i kësaj ligjërate.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes