Pse Mbulesa?

Përshkrimi

Islam i ka dhënë femrës pozitë të lartë duke e nderuar dhe mbrojtur vlerat e saj. Hixhabi (mbulesa Islame) është një ndër metodat e Islamit për ta nderuar femrën. Ky libër flet për vlerën e hixhabit, dobitë dhe shpërblimin e femrave të mbuluara me hixhab si dhe tërheq vërejtjen nga pasojat e rënda të mosbartjes së hixhabit për gruan dhe shoqërinë.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Kategoritë: