Vlerat e Agjërimit

Ligjërues : Ahmed Kalaja

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Muaj i Ramazanit është muaj i vlerave dhe begative, muaj të cilin besimtarët e presin me shumë përmallim dhe lutje për të arritur vlerat e tij. Hoxha i nderuar Ahmed Kalaja e shtjellon këtë tematikë duke përmendur raste praktike nga të parët tanë të devotshëm.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes