Zekati – vlera dhe dispozitat rreth tij

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Kjo hytbe e mbajtur nga hoxha Ferid Selimi flet rreth Zekatit – shtyllës së tretë të Islamit. Hoxha i nderuar në mënyrë të thjeshtë por, praktike sqaron vlerën dhe rregullat esenciale të Zekatit.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes