Dashuria e Zotit ndaj robit të Tij

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Rast prekës i cili dëshmon për mëshirën e Allahut të pakufishme. Rast i cili duhet të prekë ndërgjegjen e çdo mëkatari dhe i cili tregon se dera e pendimit është e hapur.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes