Rikthimi i mbulesës

Përshkrimi

Hytbe tërheqëse nga hoxha i nderuar Dr. Shefqet Krasniqi në vargun e ligjëratave rreth mbulesës së femrës muslimane dhe rëndësisë së saj.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes