Roli i gruas në ndërtimin e të ardhmës

Ligjërues : Enis Rama

Përshkrimi

Në këtë ligjërate hoxha i nderuar Enis Rama na sjell shembuj te historisë Islame se si edukimi i mire i fëmijës nga nena sjell te mira për te gjithë shoqërinë dhe njerëzimin.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes