Femra edukuese e gjeneratave

Ligjërues : Enis Rama

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Roli i gruas në shoqëri është shumë i rëndësishëm dhe Islami e përcakton shumë mirë rolin e saj si dhe të burrit. Andaj barazia me këtë rast është e panatyrshme dhe e padrejtë.
Edukimi i gjeneratave është pjesa më e rëndësishme e rolit të saj, e këtë e vë në theks edhe kjo ligjëratë duke ilustruar tërë këtë me shembuj praktikë.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes