Si të përgatitemi për dhjetë netët e fundit të Ramazanit?

Ligjërues : Enis Rama

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Dhjetë ditët e fundit të Ramazanit janë të bekuara dhe të zgjedhura nga ana e Allahut të lartësuar. Mjafton që në to është nata e Kadrit e cila është më me vlerë se sa një mijë muaj. Si ta kuptojmë këtë përzgjedhje dhe si të përgatitemi për të na tregon përmes kësaj ligjërate hoxha i nderuar Enis Rama.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes