Si te bejme haxh te pranuar

Ligjërues : Bekr Halimi

Redaktoi: Driton Lekaj

Përshkrimi

Përmes kësaj ligjërate hoxha i nderuar Bekir Halimi sqaron diç prej vlerës së haxhit si dhe hapat dhe veprat të cilave duhet t’iu përmbahet haxhiu për tu pranuar haxhi prej tij.

Download
Shkruani përgjegjësit të faqes

Kategoritë: